Loading...

[vc_row bg_source=”parallax” parallax_image=”1479″ text_color=”bg-dark” overlay=”bg-dark-30″ css=”.vc_custom_1438259630240{padding-top: 200px !important;padding-bottom: 200px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Superette.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row container=”1″ css=”.vc_custom_1435168222695{padding-top: 140px !important;}”][vc_column][un_slider slider=”1480″ mode=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row container=”1″][vc_column css=”.vc_custom_1480430257864{padding-top: 30px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 50px !important;}”][vc_column_text el_class=”project-blurb”]Superette, a corner café in up and coming Woodstock, was designed as a light and airy meeting space for the locals of the area.

Using only manufacturers and suppliers from the area, we created a layered and soulful café that offered an escape from the industrial surroundings.

Bright pops of yellow and plenty of food and greenery made this a comfortable restaurant that clients would typically spend a long time in.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]